Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Praktijk is open voor nieuwe patiënten


Vanaf 1 juli 2018 is de praktijk weer geopend voor nieuwe patiënten die nog geen huisarts in Wassenaar hebben. U kunt bij de praktijk een inschrijfformulier ophalen en deze volledig ingevuld weer inleveren.
Lees verder »

Herhaalrecepten bestellen


Door strengere privacy-wetgeving is het bestellen van herhaalrecepten via de website alleen nog mogelijk via Mijn gezondheid net. Daarnaast blijft het mogelijk telefonisch herhaalrecepten in te spreken, optie 2, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Lees verder »

Kwaliteitskeurmerk


In december 2017 ontvingen wij het accreditatiekeurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). De onafhankelijke organisatie NHG Praktijkaccreditering (NPA) die dit kenmerk toekent, doet dat alleen als na een grondige doorlichting blijkt dat de kwaliteit van de medische zorg en van de praktijkvoering aan landelijk vastgestelde normen voldoet.
Lees verder »

Wegblijftarief


Helaas gebeurt het wel eens dat een patiënt niet op een afspraak verschijnt, zonder hier bericht van te geven. Dit is erg vervelend, omdat we op dat moment een andere patiënt hadden kunnen helpen. Ook betekent het tijdverlies en omzetderving voor de huisarts. Om dit te compenseren, mogen huisartsen een wegblijftarief hanteren.
Lees verder »

Doorverwijzingen


Bent u doorverwezen naar een ziekenhuis of een behandelaar buiten de huisartspraktijk? Controleer dan eerst uw zorgverzekeringspolis. Sommige behandelingen worden niet vergoed, en soms heeft uw zorgverzekeraar geen contract met het betreffende ziekenhuis. De kosten komen dan voor uw rekening!
Lees verder »

Contact

Huisartsenpraktijk Van Eijk & Vos
Hofcampweg 65
2241 KE Wassenaar
Routebeschrijving

Onze praktijk bevindt zich op de begane grond van het Gezondheidscentrum Wassenaar.

Tel.: 070-5113056
Fax: 070-5111205

Spoedlijn: 070-5113056 toets 1

Buiten onze openingstijden kunt u met de huisartsenpost SMASH bellen: 070-3469669

Inloggen online diensten
Mijn Gezondheid Net

English patients
Practice information

huisartsenpraktijkvaneijkenvos.nl